uFeel.me
Ескиз...
Автор: мариники,  18 октомври 2011 г. в 12:12 ч.
прочити: 544




сплетени
в кротка молитва
край реката върбите
за огъня тих
на звездите
в олтара на мрака
се молят...

а речният вятър
скрит в тихите стъпки
на Бога
гальовно косите им
милва
и с нежност
душите им стопля...





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me