uFeel.me
Есенно
Автор: petinka,  10 октомври 2012 г. в 23:52 ч.
прочити: 388

Свивам в кок разпилени от есенен вятър коси,
а бодливите кестени ползвам за шнола,
изпращам с тъга и последните златни лъчи,

приседнала леко на пейката стара на двора.


Вятърът дърпа на слънчево зайче уши,
а то по листите подскача закачливо.
Настръхнало птиче от клонче събаря игли
и с поглед ги преследва боязливо.


В краката ми шушнат опадали сухи листа-
Време и Есен тъкат си прекрасни килими.
С носталгия махам на нежните птичи ята-
ще ги срещна отново, само здраве да има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me