uFeel.me
Есен
Автор: d3sislava,  17 октомври 2012 г. в 18:52 ч.
прочити: 316
Есен, есен приказка вълшебна,
със дръвчета разноцветни.
Драго ми е да ги гледам,
слънце в клоните им свети.
 
Листенца в цветове пастелни,
вятъра пилее на посоки.
Като конфети поотделно,
танцуват в ритъм нависоко.
 
Гледам ги с носталгия за лято,
признавам си, че са красиви.
Като деца на есен златна,
дърветата оголват мълчаливо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me