uFeel.me
ЕСЕН
Автор: kalatea,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 587
Просмуква се! До кости ме пронизва!
Краде ме! Шамаросва! И бучи!
Разплита дъждоносната си грива,
Фиксират ме светкавици - очи.

Излива се! Фучи нетърпеливо!
Помита листопади. Прогърмя!
А слънцето раздава пестеливо
Последните фотони светлина.

Жигосано, небето се разплака.
Полита ветровитата му песен.
Посърнала, въздъхва планината.
Посреща разбунтуваната Есен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me