uFeel.me
Докосна ме
Автор: Nanita,  19 май 2010 г. в 09:04 ч.
прочити: 256
Една вълна в очите ми роди се
и в бурята разби се на брега,
една сълза по-колебливо чиста
отрони се и с нищото се сля.

Докосна ме с лъча си и в простора
слънцето решително изгря,
погали ме с дланта си вятъра немирен,
в косите ми закичи пролетта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me