uFeel.me
Бяла приказка
Автор: vesselin,  1 ноември 2010 г. в 11:25 ч.
прочити: 420
Бавно пада снегът,
става в преспи земята,
а се смее светът
и се снима с децата.

Нямо слънце навред,
студ сковава лицата,
но и с вежди от лед
пак се радва душата.

Рудолф, моля те аз,
с Дядо Коледа двама
да пристигнете в нас
със шейна по-голяма.

И с подарък сърце
да усмихнете всички,
за да станем море
от обичащи птички.

Бавно пада снегът,
става в преспи земята
и изчезва страхът
с песента на тълпата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me