uFeel.me
Булченска красота
Автор: tanq_mezeva,  21 декември 2008 г. в 20:01 ч.
прочити: 437

Заваля.

Не дъжд, а сняг парцален,

устремен  

към калната земя.

Смело в локвите

се отразява,

а те нахално го поглъщат.

Суета.

 

Вали снегът.

Студът му е приятел.

Трепери въздухът

от страх.

Замръзват локвите,

прозрели:

Не ще да устоят

на този мраз. 

 

Но  става бяло,

чисто и невинно,

Блести снегът, 

искри от белота.

И може кратко да е,

но запомнящо,

земята с булченска е

красота.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me