uFeel.me
Безнадеждно усамотение
Автор: galenavyrbeva,  18 октомври 2011 г. в 16:18 ч.
прочити: 108

 

Безнадеждно усамотение в мисли -

коя съм, каква съм и отново въпроси.

Видях се различна безкрайно далече,

но бяха познати сълзите в очите.

 

Безнадеждно усамотение в мрака

на моята скрита потайна душевност.

Разкритие - бягам, излизам от хаоса,

който съм просила само със чакане.

 

Безнадеждно усамотение в болка

от чужда кола властно хвърлям искри.

Посрещат ме важните с поглед от някъде

но после пак спомням си тъжни очи.

 

Безнадеждно усамотена съм в себе си.

Почувствах в мига щом затворих очи,

че живота безкрайно върти се, догонвам го

щом от мен той по-бясно разбрах, че върви.

 

И това безнадеждно усамотение,

което ме кара в листа да крещя

показва живота какъвто не искам

аз да живея до края на света.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me