uFeel.me
Без тъга
Автор: Laska,  20 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Съблечени, тополите
протягат сиви пръсти
към нямото небе.
Два облака намръщени,
изцеждат тежки капки
над почернялото поле.
Накацали по храстите,
летни спомени разказват
дузина пухкави врабци,
а земята,
с килим от осиротели листи
цяла се покри.

Снежинки!
Чистотата им
тъгата заличи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me