uFeel.me
България
Автор: nina_89,  21 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 372
Българийо мила,
пейзаж от мечти,
от улици радост и хор от души
Държава на майка,
родина на татко,
място народно от всички най-сладко.
Българийо-майка на бащи и деца,
с планини красиви,равнини от цветя,
с реки и полета-все чудни места.
Родино-едничка за мен на света!
Българийо моя на колене падам,
земята целувам и твоя оставам,
за всички пари и блага на земята
само на теб си подарявам душата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me