uFeel.me
БЯЛО
Автор: Vetero,  30 юли 2011 г. в 09:29 ч.
прочити: 374
Ледът е изваял витраж на прозореца.
Отвън орехът - моят връстник -
побелял е...
Полюлява се вяло мъглив хоризонтът.
Видение трепва
и в мен оживява:
Танцуват снежинки.
А край шейната
снегът на талази пука и съска...
С румени бузки, шалче развяло
моето детство от хълма се спуска.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me