uFeel.me
БОЖЕСТВЕНИ ИСКРИ
Автор: SILA,  26 ноември 2009 г. в 09:42 ч.
прочити: 358
Пурпурни отблясъци небесни,
неописуеми божествени искри,
разстлали се величествено нежни,
показвайки неземни красоти.

Как искам във вас да можем
да се къпем, да поемем
чистота и цвят, да не може
мръсотията безкрайно земна,
да полепва по духа ни свят.

Безумно сте красиви,
предостатъчно за човешките очи
и само там някъде в душата
съперник ще ви бъде всеки
звезден прах и смях,
родени като вас -
от божествен водопад.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me