uFeel.me
Алено... галено... портокалено
Автор: yossifova,  13 септември 2011 г. в 21:45 ч.
прочити: 291

С къса рокличка-портокал,
изтъркули се пъстрото лято,
спря до всяко щастливо лице и остави
карамелено сладък загар.

Шоколад по бедрата разсипа
и с канела посипа гърдите,
снопче слънце в очите заплете,
а по устните – сок от праскова.

С дъх на сол си поръси косите,
закрепи ги със щипка от смях,
после хукна лудо нанякъде лятото
… и остави следи сладоледени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me