uFeel.me
A Beautiful Night
Автор: momo752,  18 март 2011 г. в 10:18 ч.
прочити: 363
Нощната бездна потрепва
приютила красива луна.
Грейна леко и нежно
до нея звездица една.

Облачета меки преплуват
океана небесен и свят.
Бавно и тихо се носят
във този свещен кръговрат.

Никoй не пита защо е така,
наслаждава се на гледка прекрасна.
Сякаш в сън се намира
или в някаква неземна мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me