uFeel.me
* * *
Автор: puf4eto_,  14 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 249
Усмихна ми се облачето,
намигна ми
и се търкулна по баира.
Плах слънчев лъч
спусна се по хоризонта,
без да спира.
Случайни капчици дъждец
целуват
камъчета неизбежни.
Ей,облаче,
къде отнесе
своята душичка нежна?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me