uFeel.me
* * *
Автор: CC_CC,  27 март 2011 г. в 22:44 ч.
прочити: 221

Рано сутрин,
в очакване
на новия ден,
жълтото море
от слънчогледи
обръща
своя поглед
нагоре.
Воденицата
отново бавно
скрибуца.
Тишината изчезва,
плъзгайки се
по крилата
на птиците.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me