uFeel.me
+ + +
Автор: CC_CC,  25 март 2011 г. в 12:26 ч.
прочити: 215

Мека
жълта светлина
клоните
оплита,
даже
малката река
е в мъгла
обвита.
Вакли агънца
игриво,
тичат
мокри от роса,
само кучето
ги гледа
и си
лае
под носа.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me