uFeel.me
администрация...
Автор: geriii,  5 март 2012 г. в 23:26 ч.
прочити: 432
Ех животе, животее разплакан,
хулен и гневен и мръсен.
Недоволни от всичко разбират
най вече от тебе животе,
и проклинайки те пак те обичат.
Стиснали сламката в края,
с две ръце дърпат и влачат и плачат,
и все недоволни.
От себе си де

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me