uFeel.me
ЖИВОТЪТ Е ЛЮБОВ, НАСЛАДА (2 )
Автор: mitivan,  20 февруари 2013 г. в 19:05 ч.
прочити: 630
            Девойко гиздава, красива,
                 дошла да учиш в южен град,
                 мечтаеш тук да си щастлива -
                 любов със мъж богат и млад!

2

Защо ми е да гоня рая,
щом тука мога да лудувам,
да уча, пея и играя
и със мъжете да флиртувам?

Затуй съм в барове, в партита,
най-търсената „нощна птица“;
прекарвам често сред елита -
кат първа дама хубавица.

Готова съм по всички теми
на изпити да се явявам,
от първи път и без проблеми -
семестрите си заверявам.

Гостувам в мъжките квартири,
но с крайно бледа съм представа;
мъжете с дух на богатири,
обичам лудо до забрава.

Далеч, далеч съм аз от рая,
ненужно е да се преструвам,
ще уча, пея, ще играя
и със мъжете ще флиртувам!

1 – 7 юли 2011 г.
mitivan

/следва продължение/


Творбата е плод на авторска фантазия. Всяка прилика с реално съществуващи лица е случайна и непреднамерена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me