uFeel.me
Стара дреха
Автор: Valens,  27 февруари 2011 г. в 07:50 ч.
прочити: 349

ОГЛЕЖДАШ МЕ. ЦЯЛАТА СЪМ В КРЪПКИ,

РАЗЛИЧНИ И НЕУГЛЕДНО ПРИШИТИ,

С ПЕТНА ОТ ВИНО И ОТ МОРСКИ ПРЪСКИ,

С ЦВЕТОВЕ ОТ СЛЪНЦЕ И ОТ ДЪЖД ИЗТРИТИ.

 

ОГЛЕЖДАШ МЕ. ЦЯЛАТА СЪМ В ДУПКИ

ОТ РАНИТЕ  НАНЕСЪЛ МИ ЖИВОТА,

КОЯ СЪС НОЖ В ГЪРБА, КОЯ С КУРШУМ,

ИЗСТРЕЛЯН ПРАВО ВЪВ СЪРЦЕТО.

 

ДАЛИ ДА МЕ ИЗХВЪРЛИШ И ТОГАВА

ПРЕМРЪЗНАЛ СКИТНИК С МЕН ЩЕ СЕ ГОРДЕЕ?

ЩЕ СЪМ ЗА НЕГО С ПРИКАЗНА НАПРАВА.

ЩЕ СЪМ ЗА НЕГО АНГЕЛСКО ВИДЕНИЕ.

 

...НО ПЪК СЪМ  ТОЛКОВА УДОБНА.

ДО БОЛКА С МЕНЕ СИ СЕ СРАСНАЛ.

А НОВАТА  ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО?

И С НЕЯ ЛИ ТАКА ЩЕ СЕ НАПАСНЕШ?

 

МАЙ, КАТО ГЛЕДАМ, СЛАГАШ МЕ

В КИЛЕРА. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!

ПОТРЯБВАМ ЛИ ТИ,  ДА МЕ ИМА.

ВСЕ ПАК... НИЩО НЕ СЕ ЗНАЙ!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me