uFeel.me
Семейна щампа
Автор: plami_6,  28 юни 2011 г. в 17:42 ч.
прочити: 242
Прежурят нощите съдбовно
с натрапени, стихийни ласки.
Сълзи, вини и смях целебен
размътват се в нечиста пяна.

Кошмарно, някак монотонно,
се дебнат куклените маски:
с гримиран лик, почти нетленен,
с гримаса, ловко овладяна.

Фатално вречени, покорно,
душите им линеят адски.
Лениво следват пътя земен,
макар и жадни за раздяла.

Копнежите си ампутират -
с семейна щампа консервират...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me