uFeel.me
Щастливо женена съпруга
Автор: dgeorgieff,  14 юли 2011 г. в 23:37 ч.
прочити: 354
Щом мамиш двама,
ще мамиш трима,
а може и петима,
тя твоята измама,
перфектна е за нежна дама.
От всяка моя дума
се правиш на ранима,
а благоверната любима
съпруга си оставила е мнима.
Ти си една емблема
на моята дилема
дали наивник съм нима,
че твоя плод аз ядох цяла зима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me