uFeel.me
РЕКЕТ Е СЕГА!
Автор: Liliyanaandreeva,  6 декември 2010 г. в 12:36 ч.
прочити: 243
РЕКЕТ Е СЕГА !

Рекет е сега!
Не пейте роби,
че някоя мълва
ще ви сложи скоби…

Рекет е сега!
Агънца мълчете –
в гъстата мъгла
главите се пазете…

Рекет е сега!
Мълчете като риби –
в лилавата тъма
вилнеят страсти диви…

Рекет е сега!
Чезнете безследно,
че на нашата Луна
опакото и е непрогледно…

Рекет е сега!
В черупките се крийте,
в коралова стена
от акулите и змиите…

Рекет е сега!
Не излизайте навън –
няма тука свобода,
щастието било е сън…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me