uFeel.me
П О Р И В И
Автор: CHAR,  19 септември 2009 г. в 18:47 ч.
прочити: 660



каленото доверие е порив

за драма прошка или камасутра

завиждат си насън с молитва

а пък в интензивното събудени

оплакват дните си за трима






забавени откоси от вълнения

загасят барбекю от бръчки

на вкамененото безвремие отдали се

лица ли бяха те да ги опишеш

или пък творения






знойно радва публиката фактът

че авторите газят лука

да се самонаблюдават и терзаят вечно

е тук непробиваемата скука





ЧАР, гавра

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me