uFeel.me
КОСМОГОНИЯ
Автор: Liliyanaandreeva,  5 декември 2010 г. в 15:07 ч.
прочити: 335
Върло намразиха Земята –
ще да живеят на Луната;
ще строят секс-гарсониера
на еротичната Венера;
после там на Марса –
банка, пълна с парса,
а на гастро-Юпитер –
ще се мезят с чер хайвер…
Сатурн ще стане колизеум
за писти с формула и алпинеум,
а пък вечния Уран
ще засеят с патладжан;
канят се и на Плутон
да отглеждат гъби “Чемпиньон”…
Ах, кога най-сетне целият катун
ще се пресели на Нептун?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me