uFeel.me
И още как!
Автор: nella_gold,  16 юли 2011 г. в 08:22 ч.
прочити: 289
Набута се! И где ти е акъла –
да го играеш щедро на „метреса”?!
Да ти изпие сврака тъй ума,
че да се влюбиш в простакеса...

Набута ли се?! За едната мъжка чест,
с необузданата си мъжка похот...
Душата ти излиза на протест,
а ти дори не мислиш да си ходиш.

Набута се! И още как!
Тъй крехката ти мъжка чест
живее като под капак,
а ти – пресрами, и от днес
играеш жиголо – с мерак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me