uFeel.me
Душа
Автор: ekstasis,  10 януари 2012 г. в 11:47 ч.
прочити: 470
Душа ли е, какво е -
отвътре все ме стяга
и щом докосна листа
пред пръстите ми бяга...

Бездомница е, казват,
крилата като вятър,
излюпва цели фрази,
а млъкне ли - е злато...

Понякога от рани
избухва  разгневена
и тъжно  ми запява
в дует със Мелпомена...

С мечтите чудни тича,
но все не е готова
до края да обича -
и с мислите се трови...

Уж все ще се смирява,
а  с егото ми пие
във тихата привечер
по някоя  ракия...

И все не я усещам –
как тъй се вдъхновява,
щом  моето момиче
в кокиче разцъфтява...

Навярно не разбира,
обвивката си тленна -
сега е само моя,
а после - извънземна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me