uFeel.me
Добре е
Автор: Besy,  2 април 2011 г. в 23:39 ч.
прочити: 335
Чувствам се добре в моето мазе.
А, ето от каде има и мезе

На каса бира ще седна тогаз,
никой не ме спира в тоз късен час.

Сега ще пия, сега ще ям,
а утре ще мия и оправям пак сам.

Ала в моето мазе си ми е най-добре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me