uFeel.me
самоанализ
Автор: listenze,  21 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 292
Цветята са навън и пак от лед,
Мечтите ми са като пяна.
И в кратката ми
нощна тишина,
опитвам се да сложа ред.
Опръсква разума ми
бялата си дреха,
На чувствата с кръвта -
учудващо червена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me