uFeel.me
погледай в небето
Автор: listenze,  24 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 265
Валят звезди.
Красиво е - и сякаш виждам
следа от пътя на душите.
Валят звезди.
Тъмните очи на пустотата изглежда плачат.
Изчезва дребното от битието ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me