uFeel.me
нова любов?
Автор: listenze,  21 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 247
Всичко досега ни води до днес.
Ясно.
Медитация на тема -
защо точно се появи в живота ми?
Всичко след днес ще следва друга логика.
Както и да е, ледоходът тръгна.
Добре дошъл,
който и каквото и да си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me