uFeel.me
ни чул - ни видял
Автор: djenta,  12 февруари 2009 г. в 14:30 ч.
прочити: 283

порше взривено
"самоубит" мерцедес
всичко изкривено
гръмнат нечий интерес
ни чул - ни видял
посред ден бял

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me