uFeel.me
лятно
Автор: listenze,  21 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 232
Огромните полета на нощта
и мирисът на лавандула.
Дори зведите сякаш са в пръстта,
посоките и времето размити.
Със вятъра единствено летя,
в безкрайните пространства от тъма.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me