uFeel.me
края на света
Автор: listenze,  24 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 304
Знаех, че ще си там
но се надявах да си тук.
Сега стоя сама.
Тишината обясни на сърцето,
което разума не успя.
Остани където си.
Вече си тръгвам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me