uFeel.me
идвам
Автор: listenze,  18 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 233
Наметнах мантията на съня,
бродирана с пера от сини птици.
Напръсках се с парфюм от миризма,
останала след любовта.
Прокашлях се, приготвям си гласа,
да пея, та макар и без слова.
Приготвям се да срещна пролетта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me