uFeel.me
благословия на мимолетността
Автор: listenze,  24 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 288
Делата Божии останаха неведоми.
Дарявайки ни болка, Господ ни обича.
Дарявайки си болка се обичаме.
Умиротворение и тишина -
едва когато приемеш всичко както е.
Колкото и да е чудно,
птиците винаги намират любов,
повод за песни и храна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me