uFeel.me
....балони в небето...
Автор: Nejnaliliq,  3 юли 2011 г. в 11:20 ч.
прочити: 241

Ден-ритуално фанфарен,
единствен и неповторим.
Сълзи на радост.
Надежда. Балони в небето.
Един единствен ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me