uFeel.me
Златотърсачи
Автор: pavli,  12 август 2008 г. в 21:41 ч.
прочити: 2472

\"Който търси - намира.\"

С любов, постоянство, познание,
промиваме пясъка на душата
през сито - разочарования,
възгледи, страсти... И търсим злато... 

                                         © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me