uFeel.me
Живот
Автор: ameral,  16 януари 2009 г. в 23:44 ч.
прочити: 290

В лудостта има малко мъдрост,
в мъдростта - малко любов,
в любовта, малко дързост,
В дързостта - жажда за живот...

А животът те прави:

луд,
помъдрял,
дързък и зажаднял "пияница",
търсещ още и още неща, за който да живее!?!
С които да се опива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me