uFeel.me
ЖЕЛАНО РАЗМИНАВАНЕ
Автор: mihri61,  31 март 2011 г. в 11:21 ч.
прочити: 243
като предупреждаваща болка съм,
като крясък полегнал между гърдите ти,
чак до сеизмичност -
самоизричаща се
,
а ти кокиче цъфнало
под заснеженото съмнение
за истинност на: \"Обичам те!\".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me