uFeel.me
Във този век на злоба тъй свиреп
Автор: LYCKI,  22 юли 2011 г. в 09:44 ч.
прочити: 165
Под напора на мъката безкрайна,
във любовта открих пътека трайна,
която към спасението води
далеч от неприятели и злоби.
Тръгнеш ли след мене ще почувстваш
в душата си онези светли чувства,
с които във сърцето устойчиво
не ще допуснеш никога мъртвило,
че там, под небосвода тих и мрачен,
човекът, сам във себе си вторачен,
от извор пие - жаден все остава,
щом чувството любовно не познава.
- Във този век на злоба тъй свиреп
със теб не ще допуснем миг нелеп.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me