uFeel.me
Въпроси
Автор: pavli,  18 декември 2012 г. в 15:58 ч.
прочити: 1241

 

Вали ли... вали...

А мечтите ми са жадни!

Колко трябва да изпият,

за да простят? 

...

Дъждовните капки се сливат в мелодия...

И мечтите ми сменят посоката...

Може ли да са толкова тъжни?

...

Слънчеви лъчи разпръскват дъгата

през облаците...

Вятър довежда чужди мечти...

Искам ли да ги срещна?!


 
                               © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me