uFeel.me
Уют
Автор: pavli,  30 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2545
Денем

Белязана с целувка.
Разтворена в поглед.
Приютена в усмивка.
Твоите...

Нощем

Потънала в мисли.
Разперила пространства.
Сбъднала мечти.
Моите...

                                          © Павлина Петрова

                                         „Изплетени пътеки” – 2008

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me