uFeel.me
Усещане
Автор: meri4ka,  24 март 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 251
На края на баража стъпило,
изтръскваше перата си врабче
и както виждам май се е изкъпало -
по гушката му вадичка тече...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me