uFeel.me
УАНРЮ (уанрю-грозд)
Автор: Snowflower,  5 април 2011 г. в 23:58 ч.
прочити: 405

     

        

УАНРЮ

    

Кристал, пречупващ лъчи от мисли.



МИСЛИ

 

Глухарче, погалено от вятър.



ВЯТЪР

 

Сетива в полет.



ПОЛЕТ

 

Път към себе си.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me