uFeel.me
Токов удар
Автор: pavli,  1 август 2009 г. в 06:57 ч.
прочити: 2284
Между очите на разума
и очите на чувствата
премина искра.
Светкавично напрежение!
Токов удар. 

                   © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me