uFeel.me
Тъй докато чувствам, че те има
Автор: LYCKI,  22 юли 2011 г. в 09:43 ч.
прочити: 185
Бледоликата наднича зад пердето,
облакът ми носи спомен благ.
Ти нали, нали си там, където
знам че мога да те срещна пак?

Там, където топлото ми утро,
ще отрони капчица роса,
ти ще блеснеш в нея като чудо,
сбрало в шепите си радостта?

Там където лунните простори
приютяват влюбени чеда,
ще повдигнеш тежките декори,
за да сбъднеш тяхната мечта.

Тъй докато чувствам, че те има,
себе си ще възприемам като жива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me