uFeel.me
Търсиш ме
Автор: dgeorgieff,  29 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 248
Търсиш ме

Търсиш ме напред,
а аз съм зад теб,
търсиш ме встрани,
а аз съм до теб,
търсиш ме назад,
а аз съм във теб,
живеещ като спомен,
така се разминават
хиляди любими същества,
но знай, че най накрая ще се появя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me