uFeel.me
Танка
Автор: Snowflower,  6 май 2011 г. в 14:21 ч.
прочити: 432


* * *

     
Перо от птица
на плаващи пясъци...
миг очакване
на полет по вятъра
или смъртна присъда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me