uFeel.me
Танка
Автор: Snowflower,  15 декември 2010 г. в 12:24 ч.
прочити: 510
 
 
* * *

По белия сняг
детски стъпки рисуват
слънца и мечти...
Притихнала публика -
снежен човек, врабче, аз...

         
   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me